Hodnocení obchodu

4,9 744 hodnocení
5
720x
4
15x
3
2x
2
0x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora | 18.8.2019
Děkuji za rychlé dodání. Všechno v pohodě jsem velmi spokojena????
J Avatar autora | 15.8.2019
Dekuju za rychle dodani. Vse bylo v poradku.
H Avatar autora | 15.8.2019
Rychlé dodání, pěkně zabalené. Šaty od Desigual perfektně sedí.Jedna drobnost se vyskytla,že v jednom rukávu chybí ozdobná pentlička. Vracet je ale nebudu.Tak snad příště bude vše ok. Obchod jinak můžu doporučit.
NK Avatar autora 17.8.2019
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Omlouváme se za malou chybičku, která se vloudila :-). Budeme se snažit a jsme si jisti, že příště bude vše v naprostém pořádku. S přáním pěkného dne, tým BERTOO
M Avatar autora | 14.8.2019
Děkuji, krásné , sedí, rychle dodané s láskou poslané , bezchybné.
M Avatar autora | 14.8.2019
Díky moc za kalhoty od Desigual, které jsem hodně dlouho hledala a nakonec našla jen u vás a navíc za překvapivě super cenu. Oceňuji také poradnu velikostí, kalhoty padnou perfektně. Určitě tu znovu nakoupím!
E Avatar autora | 13.8.2019
Jsem velmi spokojená, rychlé dodání,jen trochu málo popsané zboží-parka nemá vyteplene rukávy,ale to zvládnu. Jinak paráda.
IK Avatar autora | 13.8.2019
Hodnotím velice dobře, rychlé dodání. Objednala jsm sluneční brýle Ck za slušnou cenu. Za mě ano dobrý obchod!!
I Avatar autora | 10.8.2019
Velká spokojenost, velikost odpovídá a po zaplacení rychlé dodání. Škoda, že není možnost dobírky pro případ delší nepřítomnosti doma. jinak super. Děkuji.
NK Avatar autora 13.8.2019
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Že nemáme možnost dobírky je klamná informace. Dobírku si můžete zvolit České pošty, PPL a nebo Geis. U zásilkovny je doprava zdarma a možnost pouze platby předem. S přáním pěkného dne, BERTOO
J Avatar autora | 9.8.2019
Děkuji mockrát. Objednala jsem si vlněný kabát. Předem jsem požádala o míry kabátu. Obratem mi byly zaslány a já si objednala. Kabát super. Děkuji za ochotu a rychlost obchodu a perfektní jednání. Spokojenost
M Avatar autora | 9.8.2019
Sukně Desigual je opravdu krásná, všem se moc líbí, mám z ní velikou radost, velikost sedí, doručení expresním, komunikace s obchodem perfektní. Určitě to nebyla poslední objednávka. DOPORUČUJI ????
M Avatar autora | 5.8.2019
Moc krasne zbozi a rychle dodani. Vsem doporucuji.
M Avatar autora | 3.8.2019
Rychlé dodání,super zboží.....doporučuji a děkuji
I Avatar autora | 3.8.2019
Vše perfektní, velká spokojenost. Doporučuji.
IM Avatar autora | 2.8.2019
Vše proběhlo v pořádku a velmi rychle.Obchod doporučuji.
ZB Avatar autora | 2.8.2019
Můj první nákup zde, peněženka GUESS - nepředražená jako v jiných obchodech, rychlé dodání - kartička s poděkováním přiložena - naprostá SPOKOJENOST. Dodání zboží do 48h ! Vřele doporučuji.
A Avatar autora | 1.8.2019
Objednala jsem si šaty Desigual. Šaty doručené do druhého dne. Šaty moc pěkné a doporučuji. Vše proběhlo v pořádku a určitě si zase objednám.
I Avatar autora | 31.7.2019
Objednala jsem si sukni Desigual. Vypadá úžasně, velikost odpovídá, cena je super. Zboží mi bylo doručeno na zasilkovnu do druhého dne. Budu zde nakupovat pravidelně a tento eshop doporucim i kamaradkam.
S Avatar autora | 31.7.2019
Šaty jsou luxusní,za směšnou cenu.Bleskové dodání,jsem moc spokojená!
ZH Avatar autora | 26.7.2019
Poprvé jsem zde nakupovala a jsem nadšená. Zboží krásné za ,fajn cenu. Jsem moc spokojená a ráda se budu do tohoto obchodu vracet. Bylo velmi milé poděkování za můj prodej od paní majitelky- přiložená kartička i i dáreček. Tomu říkám obchod a profesionalita na úrovni.
R Avatar autora | 26.7.2019
Skvělý obchod, rychlé doručení. Naprostá spokojenost. Sukně sedí perfektně.
Nahoru
748 položek celkem
Nový projekt (4) (5)Nový projekt (4) (4)Nový projekt (4) (3)Nový projekt (4) (2)Nový projekt (4) (1)