Hodnocení obchodu

4,9 991 hodnocení
5
953x
4
22x
3
3x
2
1x
1
12x
Nevyplňujte toto pole:
FP Avatar autora František Pokorný | 28.2.2020
Vše v pořádku.
ZS Avatar autora Zuzana Soukupová | 25.2.2020
Vše naprosto v pořádku, velikost sedí, rychlé doručení
M Avatar autora Marcela | 25.2.2020
Naprostá spokojenost se zbožím i rychlostí vyřízení objednávky.
M Avatar autora Martina | 25.2.2020
Naprostá spokojenost. Kvalitní materiál i odpovídající velikost. Skvělá cena. Děkuji. ????
V Avatar autora veronika | 19.2.2020
zboží příšlo rozbyté :-(,bylo promáčkle a vyteklo
R Avatar autora Renáta | 17.2.2020
Naprosto spokojená, doporučuji,už se těším na další nákup.????
Avatar autora | 17.2.2020
- platba předem
- nikdy neplatím,kupuji na dobírku
- škoda ,zboží je pěkné,ale platím-z ruky do ruky

Avatar autora (Administrátor) 29.2.2020
Dobrý den, to je bohužel špatná informace. Platit na dobírku u nás samozřejmě lze. Pouze u balíkovny a zásilkovny máme platbu předem, abychom předešli zbytečně nevyzvednutým balíkům a nemuseli platit zbytečné náklady. Pokud si přejete zboží zaslat na dobírku, tak lze tak učinit pomocí české pošty - balík do ruky, PPL, nebo Geis. Děkujeme za pochopení. S přáním pěkného dne, Bertoo.cz
Avatar autora | 17.2.2020
Zboží jsem vrátila z důvodu velikosti. Oceňuji jak rychle jsem dostala odpověď. Určitě budu objednávat u Vás nabídka je velice dobrá.
I Avatar autora Ina | 14.2.2020
Tomuto e-shopu můžu dát jen plné hodnocení - dobrá nabídka, rychlost a maximální ochota. Příjemné jednání i v případě, kdy člověk - nerad - musí vrátit zboží.
A Avatar autora Anna Š. | 13.2.2020
Perfektní! Perfektní a zase jenom perfektní!!! Za mě jeden z nejlepších e-shopů. Rychlé dodání, kvalitní zboží, super ceny a ten přístup? ))) Opravdu na jedničku - všechno. Děkuji!
VP Avatar autora Věra Plášilová | 13.2.2020
Naprostá spokojenost s objednaným zbožím.
Avatar autora | 13.2.2020
Rychle dodani, kvalitni materialy, solidni ceny
RS Avatar autora Regina Sloufova | 12.2.2020
Naprostá spokojenost, dobrá komunikace, rychle dodani????
I Avatar autora Ivana | 10.2.2020
Jsem velmi spokojena jak se zbožím, tak i s celkovou komunikací s obchodem. Slova "s láskou" a "milý zákazníku" a zabalila....a smajlík.....V dnešní době ...úplné pohlazení na duši. Děkuji.
Avatar autora | 6.2.2020
Spokojenost,rychlost
HB Avatar autora Hana Bartusikova | 5.2.2020
Rada zde nakupuji....vzdy vse perfektni a ted i hezky pozdrav s dareckem.Moc dekuji
VK Avatar autora Veronika Kusa | 5.2.2020
Velice spokojena, zbozi dorazilo do druheho dne od objednani, veci co jsem objednala odpovidaji popisu, kvalitni materialy. Velice mne potesila karticka s podekovanim :). Velice spokojena a doporucuji.
L Avatar autora Lenka | 4.2.2020
Objednala jsem halenku, velikost a celá je super. Pak kalhoty květinové, velikost ok, ale děsně krátký. Já teda měřím 186 cm. Rychlost, velikost vše v pořádku.
JA Avatar autora Jana Aušprunková | 4.2.2020
Tričko Tričko s třásněmi Desigual velice pěkné, velice elegantní a dobře padne
Avatar autora | 4.2.2020
+ rychlé dodání
+ bezproblémová výměna nebo vrácení zboží
+ ochota při jednání

Nahoru
995 položek celkem
Bez názvu-1Bez názvu-2Bez názvu-3Bez názvu-4Bez názvu-6Bez názvu-7