Zákulisí výroby cestovních kufrů aneb od návrhu po Váš nový kufr značky Bertoo

Cestování je pro mnoho z nás neodmyslitelnou součástí života. Ať už jde o dovolenou na exotickém místě, pracovní cestu nebo pouhý víkendový výlet, jedním z nezbytných společníků je cestovní kufr. S láskou a vášní je pro vás vyrábí i značka Bertoo. Tyto praktické kufry jsou vždy připraveny Vás doprovodit na Vaše dobrodružství. Ale jak vlastně vznikají? Přečtěte si, jaká je cesta od návrhu v našem italském designerském studiu v Miláně, přes proces výroby, po finální produkt a cestu přímo k vám.

Návrh a design

Každý cestovní kufr začíná jako nápad na papíře. Italští designéři zkoumají nejnovější trendy, potřeby cestovatelů a inovativní technologie. Vznikají náčrtky, 3D modely a prototypy, které slouží k testování praktičnosti, odolnosti a estetiky. Vždy pro Vás vymýšlíme originální kufry s nádechem luxusu.

 

Výběr materiálů

Kvalita materiálů je klíčová pro výrobu odolného a spolehlivého kufru. Naši inženýři pečlivě vybírají materiály, jako je odolný polymerní plast, lehké hliníkové slitiny nebo speciální textilie, které poskytují optimální ochranu obsahu kufru.

 


Výrobní proces

Výroba cestovních kufrů je komplexní proces, který zahrnuje různé techniky a postupy. Od vstřikování plastu pro vytvoření skořepiny kufru po řezání a šití textilií pro výrobu měkkých kufrů. Každý krok je důkladně promyšlený a pečlivě proveden.

  1. MILANOWINERED_XXL
  2. MILANOCHAMPAGNE_M
  3. MILANONAVYBLUE_XL
  4. MILANOROSEGOLD_M
  5. MILANOGREENMETAL_XL
  6. MILANOBLACK_XL


Testování

Než se kufr dostane k Vám, musí projít řadou testů, aby se ověřila jeho odolnost vůči nárazům, vodě, teplu a chladu. Testování zahrnuje pádové zkoušky, testy tahem a tlakem, zkoušky na opotřebení a mnoho dalších.

 

Finální úpravy a kvalita

Každý kufr je pečlivě kontrolován, aby se zajistila jeho kvalita a bezpečnost. Závěrečné úpravy, jako je přidání koleček, rukojetí, zámků a dalších doplňků, jsou provedeny s maximální péčí.


Distribuce a prodej

Po úspěšném dokončení všech procesů je kufr připraven k distribuci a prodeji. Dopravuje se do obchodů po celém světě, kde čeká na své nové majitele, kteří ho budou využívat při svých cestách.


Výroba cestovních kufrů je komplexním procesem spojujícím design, inženýrství a kvalitu. Každý kufr je výsledkem dlouhého a pečlivého procesu, který zajišťuje, že Vám bude spolehlivým společníkem na Vašich cestách po celém světě. Za každým kufrem, který si od rodinné firmy Bertoo pořídíte stojí tvrdá práce, úsilí a velká vášeň pro italský design, kvalitní zpracování a jistota české firmy. Kufry pro Vás vyrábíme s láskou a pevně věříme, že Vám budou dobrými a spolehlivými společníky na každé Vaší cestě a že díky nám poznáte kouzlo originálních kvalitních a elegantních zavazadel, které budou dobře sloužit.


S láskou

tým Bertoo